Специјални Агент

Елиот Несс Биографија, живот, занимљиве чињенице

Елиот Несс Биографија, живот, занимљиве чињенице

Елиот Несс, 19. априла, Елиот Несс рођен је 19. априла 1903. у Чикагу, Илиноис од Емме Кинг и Петера Несса, Елиот Несс је дипломирао на средњој школи Цхристиан Фенгер, у Чикагу, а затим је дипломирао економију на Универзитету у Чикагу. (1925)....