Социалите

Валлис Симпсон Биографија, живот, занимљиве чињенице

Валлис Симпсон Биографија, живот, занимљиве чињенице

Валлис Симпсон, 19. јуна, војвоткиња од Виндсора, Валлис Симпсон рођена је Бессие-Валлис Варфиелд, 19. јуна 1896. на самиту Блуе Ридге, Пеннсилваниа т Алице Монтагуе Варфиелд, и Теацкле Валлис Варфиелд, њен отац туберкулозе када је била новорођенче....